Verhoog het woongenot door horren te plaatsen

Het is heerlijk weer buiten en daar wil je binnen ook van genieten, dus wat doe je? Af en toe lekker de ramen tegenover elkaar open, om de lucht te verversen. Vooral als het binnen behoorlijk benauwd kan worden, wil je die bedompte lucht vervangen door frisse verkoelende lucht van buiten.

Het probleem is alleen wanneer je dat doet je waarschijnlijk de hele insectenwereld van buiten uitnodigt. En om nu te zeggen dat het net als mooie vlinders schitterende insecten zijn; de werkelijkheid is anders. De meeste insecten die in Nederland met hordes tegelijk naar binnen komen, mogen van ons gestolen blijven.

Je smelt binnen, maar kunt de ramen niet open laten

Oh, gezellig je hebt visite. Maar de temperatuur is om te puffen. Hup, je gooit de ramen open en voor je het realiseert wordt je huis overspoeld met vervelende vliegen, muggen, wespen en alles wat zoemt. Dan maar weer die ramen dicht en de insectenspray uit de kast, want je hebt zojuist de oorlog verklaart. Om kort te gaan, je vergast alles en iedereen in het zicht.

Na de spray aanval ligt de vloer bezaaid met lijken, zit je met een onaangename geur die direct je neus in gaat en is het nog steeds benauwd thuis. Dit zijn toch wel tekenen dat je het anders aan moet gaan pakken. Wordt het dan niet is tijd om overal waar ramen en deuren zijn horren te plaatsen? Zodat het leven niet alleen voor jezelf, maar ook voor degene die over de vloer komt, een stuk aangenamer wordt.

Houdt insecten buiten de deur met horren

Horren hebben natuurlijk maar één doelstelling en dat is om ongewenste insecten en ongedierte buiten je woning te houden. Correct bevestigde horren op alle deuren en ramen zullen ieder insect op een effectieve manier buitenshuis houden. Horren om insecten buiten te houden brengt iedereen in een rustige gemoedstoestand.

Wetende dat je geen zorgen hoeft te maken over nare stekende insecten, die bij sommige mensen zelf een allergische reactie teweeg kan brengen. Het idee hebbende dat je heerlijk met een open raam kunt gaan slapen, zonder dat je eerst het gevecht moet aangaan met een lastige mug die maar rond je oren zoemt.

Horren brengen voordelen met zich mee

Misschien zijn er dingen waardoor je twijfelt om ze te nemen. Het schoonmaken ervan bijvoorbeeld. Ramen lappen is nooit een leuke klus geweest en misschien denk je ook nog is extra horren te moeten schoonmaken, het helemaal lastig maakt. Echter horren zijn makkelijk te verwijderen en nog makkelijker schoon te maken. Ze zijn simpel af te spoelen met een sopje en warm water en zo weer terug te plaatsen. Geniet van de vele voordelen zoals:

  • Betere luchtkwaliteit binnen
  • Comfort
  • Beschermend tegen insectenbeten
  • Goede nachtrust
  • Houdt insecten buiten de deur

Reden genoeg dus, om horren aan te schaffen.

Bron: www.jouwinboedel.nl