Alles over het merk Senco

Heb jij een flinke klus die moet worden geklaard? Dat kan jij prima zelf met behulp van Senco. Senco helpt jou bij alles wat te maken heeft met bevestiging. Het merk heeft alles wat je nodig hebt om die ene klus te klaren. Ook als je op zoek bent naar pneumatisch, elektrisch, gas-, snoerloos pneumatisch of accu gereedschap.

Wie is Senco?

Senco is een merk van het moederbedrijf Kyocera Senco. Zij streven naar het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen, bevestigingsmaterialen en meer. Dit betekent dat ze dus altijd bezig zijn om hun apparatuur beter te maken. Ze hopen dat het klussen zo gemakkelijker en sneller gaat. Dit merk heeft dus een hele duidelijke missie. Dit is ook fijn voor een klusjesman zoals jij. Of je nou klust voor de hobby, omdat je thuis iets moet maken of omdat het je beroep is. Voor elke soort klusjesman is Senco geschikt.

Soorten gereedschap

Senco heeft dus op verschillende gebieden gereedschap. Ze zijn vooral gespecialiseerd in bevestigingstechnologie. Ze hebben een groot assortiment met gereedschappen die jij voor jouw klus goed kunt gebruiken. Denk aan compressoren, nietmachines, coilnailers, verschillende schroeven en nog veel en veel meer. Als je wilt weten wat ze allemaal aanbieden, is het echt een aanrader om eens een kijkje te nemen.

Een onervaren klusjesman?

Wanneer je een klusjesman bent die niet heel veel ervaring hebt, kan het zijn dat dit allemaal wel erg veel voor je is. Je hebt helemaal geen verstand van pneumatiek en dat soort dingen. Dat is helemaal niet erg. Je kan ook gewoon jouw eigen project afmaken, zonder machines waar je nog nooit van hebt gehoord. Senco verkoopt namelijk ook wat meer standaard gereedschappen. Denk maar aan een boormachine of een nietmachine.

Hoe kies je Senco gereedschap uit

Het is handig om te weten hoe je gereedschap uitkiest. Of je nou een standaard gereedschap zoekt, of juist iets een specifieks. Er is eigenlijk een vaste methode voor het uitkiezen van producten. Deze methode is simpel en makkelijk. Je verkleint namelijk het assortiment. Dit doe je door opties af te strepen. Kijk bijvoorbeeld naar je budget. Welke producten vind je te duur? Dan streep je die alvast af. Wat moet een gereedschap van dit merk wel per se hebben? Streep dan alles wat daar niet aan voldoet af. Zo heb je maar een paar producten over en daar kan je dan uit kiezen.

Wat als je niet kunt kiezen?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen idee hebt in wat je wil. Ja, je moet iets bevestigen, maar hoe je dat het beste kan doen weet je niet. Gelukkig zijn er voor die situaties klusjesmannen (en vrouwen!) met veel ervaring. Die weten alles over klussen. Dus waarschijnlijk weten ze ook het antwoord op jouw klusvragen. Je vertelt aan hun wat je precies wilt gaan doen. Zij kunnen je bijvoorbeeld een gereedschap adviseren. Hoe kom je aan een ervaren iemand? Ga langs een winkel of vraag de klantenservice op een website.

De Spijkerspecialist biedt een uitgebreid assortiment aan producten, kennis en service!